Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Contract pentru plombarea străzilor din Ploieşti

Gropi-250.000 de euro au fost alocați de municipalitate pentru astuparea, în perioada următoare, a gropilor existente pe străzile din Ploiești.

Patru firme de construcţii vor acoperi gropile apărute pe străzile din Ploieşti, în ultima perioadă. Contractul a fost obținut în cursul săptămânii trecute, prin încredinţare directă de către municipalitate, care a decis să aloce 50.000 euro pentru plombare. “Oamenii se plâng, şi pe drept cuvânt, că străzile sunt pline de gropi. Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva, dar acum e semnat contractul», a spus primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici.
Dacă unii apreciază că gropile au apărut chiar şi pe străzile reparate de curând, primarul susţine că problemele sunt pe străzile cu asfalt turnat cu mult timp în urmă, cărora le expirase termenul de garanţie. «Uitaţi-vă, de exemplu, pe străzile de pe lângă strada Găgeni. Sunt făcute anul trecut şi arată bine şi acum. Şi pe acolo s-a deszăpezit, dar nu s-a stricat carosabilul. Problema este că multe străzi aveau probleme”, a declarat Volosevici.
Până în prezent, zece persoane au dat Primăria Ploiești în judecată prin companiile de asigurări, după ce şi-au distrus autoturismele în gropile de pe străzile oraşului. R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co