Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Competiţia Cupa Regiunilor la fotbal amator

►Reprezentativa AJF Prahova s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în finala competiţiei Cupei Regiunilor!
►Pe stadionul „Caraimanul” din Buşteni, într-un joc decisiv pentru calificarea în finală, gruparea prahoveană a repurtat un succes net (scor 4-0) în dauna colegilor de la AJF Argeş şi va lupta în ultimul act al competitiei cu selecţionata AJF Maramureş.

AJF Prahova – AJF Argeş 4-0 (1-0)
Stadionul „Caraimanul” din Buşteni. Spectatori: 150.
Autorii golurilor: Florin Gheorghe (min. 48 şi 52), Bărăgan (min. 40) şi Bridinel (min. 62).
AJF Prahova: Stănulescu (min. 75 A. Catană) – R. Catană, Gânju, D. Petre, Bădicu, Bărăgan (min. 65 Secreţeanu), A. Stan, Bridinel (min. 62 Cristian Vasile), Daniel Stoian (min. 59 Marius Mihai), Stanciu, Florin Gheorghe.
Antrenori: Decu Crângaşu, Dorinel Beznea, Aurel Joe Panait.
AJF Argeş: Militaru (min. 46 Pâslaru) – Moise (min.2 5 Sârbu), Tomaru, Lupu, Bursuc, Pufu, Bălaşa, State, Cojocaru, Ristea, Cl. Stan (min. 51 Stancu).
Antrenor: Gabriel Alexe
Jucător eliminat: Tomaru (min. 39)
Jucătorul meciului: Florin Gheorghe
A condus acest joc o brigadă de arbitri formată din Florin Ghimbăşan – la centru, Dan Ilies şi Dan Luca – asistenţi (toţi din Braşov).
Observator FRF: Lucian Măieranu (Braşov).
Partida de la Buşteni, contând pentru “Cupa Regiunilor”, a început cu o întârziere de 30 minute din cauza faptului că selecţionata judeţului, care l-a dat pe unul din simbolurile fotbalului românesc, regretatul Nicolae Dobrin, a ajuns la stadion la ora 13.00, în momentul când partida ar fi trebuit să înceapă.
Având statut de favorită, selecţionata prahoveană a izbutit să deschidă scorul spre finalul primei reprize, atunci când Bărăgan a transformat impecabil o lovitură liberă directă în urma faultului comis de Tomaru ca ultim apărător, arbitrul dictând şi eliminarea acestuia. Repriza secundă  a aparţinut în întregime grupării conduse de trio-ul Decu Crângaşu, Dorinel Beznea şi Aurel „Joe” Panait, care s-a desprins decisiv prin dubla lui Florin Gheorghe care a marcat în minutele 48 și 52, ducând scorul la proporţii de neprezentare, după care Bridinel a marcat la capătul unei acţiuni personale, în minutul 62, stabilind scorul final al partidei.
După disputarea meciurilor, gruparea prahoveană nu a primit niciun gol, izbutind să marcheze de cinci ori. Marcatorii formaţiei prahovene în cele două jocuri au fost Florin Gheorghe (2), Bridinel (2) şi Bărăgan.
Clasamentul final al grupei arată astfel:
1. AJF Prahova 2 2 0 0 5-0 6p.
2. AJF Dolj 2 1 0 1 2-1 3p.
3. AJF Argeş 2 0 0 2 0-6 0p.
După câştigarea grupei de calificare, reprezentativa de fotbal amatori a judeţului Prahova (vezi foto) se pregăteşte pentru finala de la Mogoşoaia, contra colegilor săi de la  AJF Maramureş care a reuşit să ajungă în finală după victoria cu 6-4 în faţa selecţionatei AJF Braşov. Responsabilul FRF cu desfăşurarea acestei întreceri, care va desemna echipa câştigătoare a trofeului naţional “Cupa Regiunilor” şi, implicit, va reprezenta România la turneul european din anul 2012, Corneliu Costinescu, a anunţat echipele calificate în finală, că data disputării ultimei bătălii este 30 octombrie, la Complexul Sportiv de la Mogoşoaia, cu o zi înainte diriguitorii FRF urmând să invite cele două competitoare în cantonament centralizat la baza sportivă din localitatea mai sus amintită. Costurile privind pregătirea şi organizarea finalei vor fi suportate exclusiv de către FRF, care va acorda şi trofeul.
Cristian SBARNEA

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co