Sport

Duelul pentru supremaţie s-a încheiat nedecis!

►Stadionul „Poiana” din Câmpina; spectatori: 1200
►CSM Câmpina: Boşilcă – Gânju (cpt.), Georgian Radu, Safta, A. Burchi (min. 82 Negoiasă), Zăpodean, Ilioiu, Budileanu (min. 40 Negreanu), Stroe (min. 87 Dârstaru), Marius Mihai, Olteanu (min. 69 Necula). Antrenori: Ion Burchi (principal) şi Robert Stoica (secund).
►Unirea Câmpina: Daniel Şandru – Stoica, Neagu (cpt.), Bogdan Şandru, Zecheru, Cernea (min. 89 Burlacu), Bărăgan, Lambă, Filip, Bica (min. 78 D. Ciobotaru), Nichifor (min. 82 Dorişor).
►Director tehnic: Ion „Coco” Cojocaru,
►Antrenori : Costin Plăvache (principal) şi Marius Pălănceanu (secund).
►Brigada de arbitrii: Adrian Illyeş – la centru, ajutat de asistenţii Bogdan Banu (ambii din Ploieşti) şi Emil Pascu (Măgureni).
►Observator AJF: Silviu Crângaşu (Ploieşti).

Duminica trecută, pe o vreme închisă de toamnă, toată suflarea fotbalistică a municipiului Câmpina a pornit spre stadionul “Poiana”, pentru a asista la derby-ul local. Trebuie să remarcăm prezenţa în singura tribună cu acces pentru public (tribuna acoperită se află în reparaţie) a jucătorilor grupării CS Vispeşti Blejoi, principala contracandidată la promovare a celor două formaţii câmpinene, care au urmărit cu mare atenţie meciul şi în special pe „unirişti”, datorită faptului că etapa viitoare (marţi 1 noiembrie) revin la Câmpina, pentru partida contra actualului lider. Preşedintele Unirii, Mărgărit Ciobotaru, ceilalţi acţionari (Bogdan Mănescu, Dan Enescu, etc.), directorul tehnic Ion Cojocaru, alături de primarul Horia Tiseanu şi reprezentanţii Consiliului Municipal (în frunte cu Daniel Telegescu) şi alţi admiratori au preferat să asiste din tribună, evitându-se contactul cu acţionarii CSM-ului, aflaţi la loja oficialilor, unde au poposit multe personalităţi marcante ale sportului prahovean, printre care Constantin Anghelache, Dan Chiţu şi preşedintele Conpetului, Marius Zencenco.
Partida nu a fost spectaculoasă, aşa cum se aşteptau mulţi, cu puţine ocazii de a marca şi un joc axat pe duelurile de la centrul terenului. Din punct de vedere tehnico–tactic, liderul primei ligi judeţene şi-a dominat adversarul, fiind la cârma jocului şi mult mai periculoasă, cea mai clară situaţie de a deschide scorul fiind în minutul 19, când mingea expediată de Nichifor a lovit bara laterală, rostogolindu-se, prin faţa porţii goale, în “out”.

Mulţumiţi cu remiza
După pauză, meciul a fost la fel de îndârjit şi echilibrat, iar pe măsura scurgerii timpului, jucătorii ambelor grupări păreau că se mulţumesc cu remiza care dezavantaja CSM-ul, în duelul pentru supremaţie. Singura ocazie a reprizei a fost în primele 10 minute, atunci când şutul lui Negreanu a fost respins spectaculos de Daniel Şandru. Brigada de arbitrii s-a achitat perfect de sarcinile avute şi asta prin prisma faptului că observator din partea AJF-ului a fost Silviu Crângaşu, nimeni altul decât şeful forului prahovean, secondat de „vicele” Teodor Negoiţă.

Declaraţii după joc
Costin Plăvache (antrenor Unirea): „A fost un meci încrâncenat, poate nu spectaculos, dar cred că s-a văzut determinarea la jucătorii ambelor echipe. Ne aşteptam la un joc greu, dar puteam să şi câştigăm. Recunosc, am avut şi emoţii la lovitura liberă din final a celor de la CSM. Altfel, se poate spune că rezultatul este echitabil. Pentru noi urmează un joc greu cu Vispeşti Blejoi, pe terenul nostru, iar o victorie ne-ar asigura o iarnă liniştită”.
Ion Burchi (antrenor CSM ): „Consider că rezultatul este echitabil. În prima repriză ei au avut mai multe ocazii, au fost ceva mai periculoşi, dar per ansamblu cred că remiza este corectă. Mi-ar fi plăcut ca jocul să fie mai spectaculos, în primul rând pentru numerosul public prezent la stadion. Trebuie să ţinem cont că noi suntem o formaţie nou promovată şi cu acest statut cred că am lăsat o impresie bună. Cu mai mult curaj şi mai multă determinare, consider că am fi putut chiar şi să câştigăm”. Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co