Sport

Cupa MTB Câmpina 2011

În week-end, sportivii de toate vârstele s-au întrecut la concursul de biciclete organizat pe dealul Muscel din Câmpina de către Asociaţia Protejarea Mediului Înconjurător Prahova. Startul a fost unul singur, indiferent de categoriile de participanţi, însă, pe parcursul celor 14 kilometri, s-au evidenţiat cei care practică ciclismul. Traseul, cu pante de coborâre şi urcare, nu a ridicat prea mari probleme. „Au fost suficiente ture. Traseul este foarte bine ales, a fost o plăcere, nu un chin. A fost şi cu apă, sunt zone foarte frumoase”, a spus Andreea, cea care a ocupat locul I la femei.
Primul bărbat care a terminat cursa a fost, cum era de aşteptat, Alex Ciocan, antrenorul echipei de ciclism Dinamo, multiplu campion de-a lungul timpului. „Traseul a fost foarte mişto. Nu mă aşteptam să fie atât de frumos. Sincer, mi-ar fi plăcut să fie mai multe ture. Concurenţii au fost ok; Ştefan Buzaş a mers foarte bine, în prima tură eram împreună. Probabil experienţa şi bicicleta mai bună şi-au spus cuvântul”, a declarat Alexandru Ciocan, care a ocupat primul loc în categoria bărbaţilor.
Şi cei mici au fost buni, au urmat corespunzător traseul şi au ajuns înaintea seniorilor. „M-aşteptam la mai mulţi concurenţi. Traseul a fost foarte bun şi m-am descurcat. Oricum, sportul acesta îl practic de trei ani”, a spus ocupantul primului loc la tineri, Ştefan Buzaş. Dealul Muscel a fost locaţia potrivită pentru acest concurs, astfel încât participanţii şi câştigătorii să se declare mulţumiţi. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co