Actualitate

Clubul lui Rontzy reîncepe explorarea prin joaca, la Ploiesti Shopping City

Exoticul Indiei, igluurile din Antarctica și jocurile copilăriei de pe tot globul, acestea sunt câteva dintre temele pe care cea mai iubită mascotă din Ploiești Shopping City le-a pregătit copiilor în luna iunie.

Rontzy reunește clubul său sâmbătă, 30 iunie, de la 11:00, pentru trei ore de explorare prin joacă. Micuții membri ai clubului vor descoperi cum arată călduroasa Indie, friguroasele igluuri din Antarctica, iar în Australia vor învăța cum să realizeze măști de canguri.

În cornerul Indiei, de exemplu, copiii vor fi așteptați de un pictor de fețe, care le va desena pe frunte tradiționalul punct roșu, Bindi, în timp ce întreg decorul din spate le va descrie cultura, animalele și tradițiile indiene. De la căldura savanei, micuții vor trece la răcoarea igluurilor din Antarctica și, apoi, vor face cunoștință cu cele mai cunoscute animale din Australia – cangurii.

Dar, cum învățatul poate fi o joacă de copii, Rontzy vine pregătit și cu o serie de activități sportive și distractive.

Kabaddi este unul dintre cele mai populare sporturi din India și este o rudă îndepărtată a „Țară, țară, vrem ostași”. Copiii vor trebui să fie rapizi și isteți, pentru că scopul jocului este de a-și atinge adversarii și de a se întoarce la echipa lor, dar fără să fie atinși la rândul lor.

Gilli-Danda le va dezvolta reflexele și agilitatea, fiind un joc în care există două bastoane, unul lung și unul scurt. Cel din urmă trebuie lovit cu primul, iar jucătorul care prinde bastonul scurt este următorul la aruncare.

Netball este un alt sport adus de la mii de kilometri distanță, din Australia. Este un joc excelent pentru sădirea altruismului și al muncii în echipă, pentru că fiecare jucător are voie să țină mingea doar 3 secunde, timp în care trebuie să aleagă dacă o pasează sau aruncă la coș.

În plus, alături de partenerul Dinamic Kids, Rontzy le va prezenta copiilor și alte sporturi naționale de pe mapamond, dar care sunt greu de încercat în România, precum cursa pe sănii din Alaska.

Clubul lui Rontzy numără, în acest moment, peste 700 de membri, care se bucură nu doar de zile pline de distracție și voie bună, ci și de diferite beneficii, precum întâlniri lunare tematice, evenimente speciale, cadouri de ziua Copilului, reduceri și oferte speciale în magazinele partenere.

Mai multe informații despre Clubul lui Rontzy și cum micuții pot deveni membrii pot fi aflate de pe site-ul Ploiești Shopping City, precum și de pe pagina de Facebook.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co