Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Clubul de Arte Vizuale

În secolul vitezei, când timpul înseamnă bani şi oamenii sunt nevoiţi să dea uitării bucuriile sufletului, profesorii de la Liceul de Artă din Ploieşti învaţă elevii cum să oprescă timpul în loc cu ajutorul artei fotografice.

Aici a fost deschis, încă din anul 2008  Clubul de Arte Vizuale Artmedia, unde liceenii sunt învăţaţi să facă loc în viaţa lor şi bucuriilor sufleteşti. La club, elevii sunt învăţaţi tehnici ale artei fotografice, dar şi cum să folosească aparatul de fotografiat. „Oferim posibilitatea elevilor să înveţe ce înseamnă fotografia de artă, pentru că este o preocupare constantă, de actualitate. Toată lumea face poze, postează fotografiii pe internet. În cadrul clubului, elevii învaţă cum să realizeze fotografii raportându-se la arta fotografică”, a explicat profesorul din cadrul Liceului de Artă “Carmen Sylva” din Ploieşti, Adriana Brăileanu.
Conducerea Clubului are în vedere ca începând de anul viitor să organizeze şi concursuri naţionale de fotografie, la care să fie invitate să participe şi alte licee din Prahova, chiar dacă nu sunt de profil. Profesorii de la Liceul de Artă sunt de părere că astfel de pasiuni trebuie promovate şi dezvoltate.  În prezent, la  Clubul de Arte Vizuale sunt înscrişi 30 de liceeni care vernisează în fiecare an câte două expoziţii interne. M. B.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co