Actualitate

Ceartă cu final neaşteptat

După ce s-a certat cu mama sa, o adolescentă în vârstă de 16 ani, din comuna Lipăneşti, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa şi s-a urcat de pe acoperişul casei, înalt de şase metri.
Din fericire, fata a scăpat cu viaţă şi a fost dusă de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, pentru îngrijiri medicale. „Ne-am certat de dimineaţă şi ea a făcut ce a făcut. Nu am ce să spun mai mult”, a declarat mama adolescentei.
Au însă vecinii câte ceva de adăugat. Se pare că adolescenta nu este tocmai uşă de biserică şi că lipsea de acasă zile întregi. Mai mult, oamenii susţin că fata îşi bătea mereu mama, pentru că nu era de acod cu escapadele ei nocturne. „Dacă fata asta era copilul meu, eu cu mâna mea o omoram. Păi este o hahaleră, lipseşte de acasă şi-şi bate mereu mama. Nu dă părintele, cât dă ea în mama ei. Şi de dimineaţă a bătut-o pe maică-sa şi tot ea s-a supărat şi s-a aruncat de pe acoperişul casei”, a declarat o vecină.
„Ea mai obişnuia să plece de acasă. Mama mereu o dojenea şi îi spunea să fie şi ea cuminte. Noaptea trecută a fost plecată din nou şi când s-a întors s-au luat la ceartă. Cred că s-a supărat că maică-sa statea pe capul ei şi s-a întâmplat nenorocirea”, a declarat o altă vecină. „Ne-a întrebat şi poliţia dacă a împins-o cineva, dar n-a împins-o nimeni. S-a urcat pe acoperiş şi s-a aruncat. Cred că să tot fi fost şase metri înălţime de unde a picat”, a declarat o localnică.
Fata este acum în afara oricăriu pericol. A necesitat internare de câteva zile la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, pentru a se pune pe picioare. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co