Actualitate

Cadou pentru profesori

Cum din ce în ce mai multe primării din Prahova nu îşi mai permit să deconteze naveta profesorilor din şcolile lor, cadrele didactice sunt nevoite să plătească transportul din salariile şi aşa diminuate.
De la începutul acestui an şcolar peste 100 de profesori au părăsit sistemul și pentru a nu rămâne fără cadre didactice elevii de pe Valea Teleajenului, deputatul PD-L Mihai Apostolache vine în ajutorul profesorilor. “Am reuşit, cu sprijinul unei firme private, să ofer gratuit transportul pentru 156 de cadre didactice câte sunt în colegiul meu, pentru luna decembrie integral, deocamdată. Am făcut nişte legitimaţii de călătorie în acest sens, valabile de luni până vineri, pe toate rutele din zona aceasta”, a declarat Mihai Apostolache.

Totodată, Apostolache a reușit să strângă mii de semnături de la prahovenii care își doresc o șosea de centură la Valenii de Munte. Deputatul speră, astfel, ca și această arteră să intre în programul național de infrastructură pentru 10.000 de km de drum.  R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co