Actualitate

Comunicat de presa – Bucuresti, 30 noiembrie 2010

CNA a aprobat licenta de satelit pentru un nou canal de turism

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat astazi, 30 noiembrie 2010 licenta audiovizuala de satelit pentru televiziunea – Travel Mix Channel.

Noua televiziune va fi lansata in scurt timp si se va fi distribuit GRATUIT, prin satelit, in sistemele DTH, Ip-tv, si in retelele de cablu tv la nivel national.

Travel Mix Channel este un nou format de televiziune in peisajul media, canalul se adreseaza unui public larg intersat de un continut de relaxare, reprezentand mai mult decat o sursa de inspiratie pentru alegerea unei destinatii de vacanta. Este o televiziune adresata tuturor telespectatorilor care iubesc natura si calatoriile, dar si celor care activeaza in industria de turism din Romania. Mix-ul de programe propus de Travel Mix Channel este profilat pe specificul jurnalismului de calatorie, cu un bogat continut de filme documentare din lume, dar si destinatii romanesti.

In cadrul programelor vor fi prezentate pe larg evenimentele din industria turismului (targuri – expozitii), proiectele si activitatea institutiilor din domeniu (Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, ANAT, ANTREC, ect), dar si emisiuni cu un bogat caracter didactic. Travel Mix Channel isi propune sa promoveze turismul in toate formele lui (calatorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism etc.) si sa ofere posibilitatea tuturor sa descopere noi destinatii turistice.

“Multumim tuturor celor care sunt alaturi de proiectul nostru, am reusit astazi sa obtinem licenta de satelit pentru televiziunea Travel Mix Channel, un canal TV adresat tuturor celor care doresc sa descopere frumusetea naturii, secretele turismului romanesc, dar si o multime de destinatii de calatorie.

In scurt tip televiziunea Travel Mix Channel va fi disponibila la nivel national, in toate retele de cablu care au interesul sa distribuie un canal de turism romanesc,  FTA  (liber la receptie).” – Laurentiu Megelea – Director General – Travel Mix Channel.

Travel Mix Channel promite sa devina un prieten de suflet, o  televiziune cu tematica foarte diversificata:  de la orasele lumii, capitale europene, ghid de calatorie, destinatii de lux, croaziere, destinatii exotice, hoteluri de lux, restaurante de top, bar & pub, parcuri de distractie, travel shopping, business travel, plaje de vis, partii de ski, trasee turistice, agentii de turism, last minute, sporturi de vacanta, locuri si oameni, jurnalist de ocazie, pescar in romania, descopera Romania, balneo turism, agro turism, muzee sub lupa, istorie si traditii, lacasuri de cult, rezervatii naturale, comorile din adancuri, secretele naturii si pana la o serie de emisiuni gastronomice care prezinta retete, secrete si arome din intreaga lume.

Travel Mix Channel apartine companiei de media MIXMONTAN SRL, firma care are in portofoliu, Televiziunea Valea Prahovei TV, Ziarul Valea Prahovei si postul de Radio Best FM, detinute de omul de afaceri Laurentiu Megelea, actionar si in cadrul companiei imobiliare Mervani din Valea Prahovei.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co