Actualitate

Elevi si profesori de la scolile poliestene, premiati la Teatrul Toma Caragiu

Peste 150 de elevi ai Ploieștiului au obținut, în anul școlar precedent rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile internaționale și naționale.

Astăzi, de Ziua Educației, Teatrul Toma Caragiu din Ploiești a fost gazda festivității de premiere atât a elevilor, cât și a profesorilor.

Elevii au fost felicitați pentru rezultatele obținute. Premii au fost acordate și profesorilor îndrumători, care au reușit să le transmită elevilor dragostea față de o anumită disciplină sau pasiunea față de un anumit instrument sau o anumită ramură sportivă.

În decursul anului școlar 2017-2018 elevii ploieșteni au obținut șase calificări în loturile internaționale, opt primii I, 10 premii II, 18 premii III, 89 de mențiuni, medalii și premii speciale, 46 de mențiuni speciale și 21 de premii la concursuri organizate de Ministerul Educației Naționale.

Tot astăzi a avut loc și festivitatea de desemnare a titlului pentru cel mai bun elev și cel mai bun profesor din Ploiești.

Astfel, titlul de „Elev al anului” a revenit Mariei Alexa Tudose, elevă în clasa a XI-a a Colegiului Național I.L. Caragiale. Daniela Lică a primit distincția „Profesorul anului”.

Primăria Municipiului Ploiești a premiat un număr de 152 de elevi. Cel mai mare premiu, în valoare de 700 de lei, a fost oferit pentru participarea la Balcaniadă.

Valoarea premiilor oferite a fost cuprinsă între 100 și 700 de lei.

Municipalitatea a cheltuit pentru premierea elevilor suma de 31.910 lei, iar pentru premierea profesorilor, 24.445 lei.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co