Actualitate

Incepe furnizarea căldurii în Ploiești

Societatea care furnizează energie termică în județul Prahova anunță că este pregătită pentru a demara sezonul de încălzire 2018-2019 în Municipiul Ploieşti, luând în considerare temperaturile prognozate pentru următoarele zile.

Astfel, ținând cont de prognozele meteo conform cărora există posibilitatea ca mâine, 6 octombrie, să fie îndeplinită condiţia legală (media temperaturilor înregistrate în intervalul 20:00 – 06:00 timp de trei zile consecutive să fie mai mică de 10 grade Celsius) pentru lansarea sezonului de încălzire, în municipiul Ploiești va începe furnizarea agentului termic.

Aceasta se va face în mod automat, pe baza unei diagrame de reglaj care ţine cont de temperatura exterioară, pentru asigurarea confortului termic optim în apartamente, neexistând o intervenţie umană care să modifice parametrii de furnizare. Când temperatura exterioară depăşeşte valoarea de 13,5°C, furnizarea agentului termic se întrerupe în mod automat.

Asociaţiile de proprietari care încă execută lucrări la instalaţiile interioare de căldură sunt rugate să comunice, în cel mai scurt timp, data la care acestea vor fi finalizate, pentru ca tehnicienii societății care furnizează agent termic să poată încărca şi pune în funcţiune instalaţiile de încălzire, pe baza unei programări prealabile.

Asociaţiile de proprietari care au datorii din sezonul trecut şi care nu au intrat în programul de eşalonare nu pot intra în regimul de furnizare a agentului termic.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co