Social

Bursă pentru absolvenţi

Absolvenţii unei forme de învăţământ care până în prezent nu au reuşit să continue studiile sau care nu au încă  un loc de muncă, au şansa de a găsi un job la Bursa locurilor de muncă organizată special pentru ei  pe 28 septembrie.

Aceasta va avea loc concomitent în Ploieşti, la Clubul Sportiv Municipal – Sala Doroftei, în Câmpina, la Casa de Cultură «Geo Bogza» şi în Vălenii de Munte, la Casa de Cultură.
”Până în prezent au confirmat participarea 26 de agenţi economici care oferă 515 locuri de muncă.
Din totalul acestora, 479 sunt pentru studii medii şi 36 pentru studii superioare. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite în următoarele domenii de activitate: fabricare produse textile (confecţioneri, muncitori necalificaţi), agenţi asigurare, agenţi pază şi ordine, tâmplari, modelieri, şoferi automacaragii, ingineri sudură, ingineri automatişti, ingineri mecanici, ingineri tehnologi, ingineri petrochimişti, economişti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Prahova, Cristiana Opriţa.

Locuri în străinătate
Cu această ocazie, absolvenţii vor putea afla detalii şi despre locurile de muncă din străinătate, prin intermediul specialiştilor EURES. ”La acest eveniment şi-au exprimat intenţia de a participa şi colegi din Norvegia şi Danemarca, specialişti EURES. Aceştia vor informa absolvenţii despre oferta locurilor de muncă şi despre condiţiile de viaţă. La ora actuală, se caută forţă de muncă în domeniul petrolului”, a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFM Prahova, Cristiana Opriţa.
Cele mai multe locuri de muncă vor fi pentru absolvenţii cu studii medii. Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co