Social

Asigurarea obligatorie a locuinţei

Primăria Municipiului Câmpina, prin Direcţia Economică, le reaminteşte cetăţenilor câmpineni, persoane fizice şi juridice, că au obligaţia de a asigura locuinţele pe care le deţin în proprietate, conform Legii 260/2008 cu modificările şi completările ulterioare  – privind asigurarea obligatorie a locuinţelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren şi a inundaţiilor.
Facem, de asemenea, precizarea că, în conformitate cu prevederile Ordinului 15/2012 proprietarii de locuinţe care au încheiate contracte de asigurare facultative privind riscurile prevăzute de Legea nr. 260/2008 republicată au obligaţia de a încheia şi contracte de asigurare obligatorie a locuinţelor la data expirării contractelor de asigurare facultativă.
Întrucât începând cu data de 6.08.2012 Legea 260/2008 prevede sancţiuni pentru nerespectarea de către persoanele fizice sau juridice a obligaţiei de asigurare a locuinţelor, sancţiunile fiind cuprinse între 100 şi 500 de lei, rugăm proprietarii de locuinţe ca în cel mai scurt timp să intre în legalitate în ceea ce priveşte încheierea acestor poliţe de asigurare.
Poliţele de asigurare încheiate se pot comunica Direcţiei Economice a Primăriei Municipiului Câmpina prin email: directia_economica_inspectori@primariacampina.ro, fax 0244/374666 sau direct la biroul din cadrul Direcţiei Economice – etajul I, camera 6, din Calea Doftanei nr. 18, birou de unde se pot obţine şi informaţii suplimentare.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co