Actualitate

Bataie de joc in Ploiesti: asfaltare pe ploaie. Lucrarile vor fi refacute

Bătaie de joc! Față de ploieșteni, față de banii acestora, față de muncitorii care au așezat covorul de asfalt și chiar față de Primăria Municipiului Ploiești, către care opinia publică arată cu degetul. De ce? Din cauză că, ieri, lucrările de reabilitare și asfaltare de pe strada Gheorghe Doja au fost efectuate în timp ce afară ploua.

Astfel, la 24 mai, municipalitatea anunța că vor începe lucrări de asfaltare a străzii Gheorghe Doja, pe timpul nopții, pentru a evita aglomerația în zonă.

Luni, 4 iunie, strada Gheorghe Doja, pe tronsonul cuprins între Colegiul Național „I.L. Caragiale” și strada Transilvaniei, a devenit un adevărat un obstacol pentru șoferi. Firma care se ocupă de asfaltare a decopertat asfaltul vechi, iar gropile lăsate în urmă s-au umplut cu apă.

Surpriza și mai mare a fost pe tronsonul cuprins între strada Transilvaniei și strada Italiană, unde, în plină ploaie, lucrările de asfaltare se derulau ca și cum vremea ar fi una perfectă.

Prin urmare, în presa de ieri au fost publicate imagini filmate pe strada Gheorghe Doja care surprind muncitori asfaltând pe ploaie. Bătaia de joc a ajuns și în atenția aleșilor locali, motiv pentru care primarul Adrian Dobre a anunțat astăzi că lucrările vor fi refăcute.

Edilul șef a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că lucrările vor fi refăcute de către constructor, iar în caz contrar primăria nu va plăti asfaltarea făcută în bătaie de joc.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co