Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Adrian Dobre, sătul de gargara Gratielei Gavrilescu pe tema poluarii in Ploiesti

Primarul Adrian Dobre a declarat că este sătul de “discuțiile și de gargara” pe care ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, le face cu privire la poluarea din Ploiești.

Edilul șef al municipiului a declarat, astăzi, că până în momentul de față nu a văzut măsuri concrete din partea ministerului care să rezolve problema poluării, în comparație cu posibilitățile pe care municipalitatea le are conform legii asupra acestei probleme.

Adrian Dobre a promis că săptămâna aceasta va susține o conferință de presă în care va arăta punctual ce a făcut municipalitatea pentru a combate poluarea, comparat cu activitatea ministerului.

“Noi discutăm despre o persoană care este și ploieștean, care este ministru, cred că este la al cincilea mandat ca ministru al Mediului. Să ne spună concret ce a făcut ministerul Mediului pentru Ploiești. Eu cred că a veni și a arunca vina pe alte autorități… nu, domne, ce a făcut concret! Avem un ministru care a fost și viceprimarul Ploieștiului și care a promis, de exemplu, că rezolvă problema Dâmbului. O bună perioadă de timp Apele Române se aflau sub Ministerul Mediului. Ce s-a întâmplat cu Dâmbu, în afară de povești cu lebede și lucruri de genul acesta? N-am văzut nimic concret de ani de zile”, a declarat primarul Adrian Dobre.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co