Politica

Bădescu atacă încă o dată

Senatorul PSD, Iulian Bădescu a criticat săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă, modul în care primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, înţelege să înceapă campania electorală.

Bădescu a spus că edilul şef al Ploieştiului încearcă să-şi facă capital politic pe bani publici, scutind de la plata avizelor de branşare la reţeaua de termoficare pe acei cetăţeni care vor să beneficieze de aceste servicii. “Orice investiţie, de la zero vorbesc, în baza acestui protocol ce urmează a fi luat azi în discuţie, Apa Nova sau Dalkia nu fac altceva decât să bage ţeava. Domnul primar se duce, cu aparatul domniei sale, stabileşte cine face lucrarea şi, din bugetul Consiliului Local, alocă bani pentru acest lucru”, a declarat senatorul Iulian Bădescu.
În plus, din bani publici doreşte primarul Volosevici să plătească reparaţiile tramei stradale după intervenţiile celor doi operatori. “Aceste lucrări să nu le mai plătească Apa Nova… Domnul primar vrea ca aceste lucrări să le plătească Primăria Ploieşti şi, în special, domnul primar vrea ca aceste lucrări să le contracteze domnia sa”, a mai spus senatorul Bădescu.

În comisii…
Prevederile fac parte dintr-un protocol care ar fi trebuit să fie votat săptămâna trecută în Consiliul Local. Consilierii au discutat în comisii despre aceste protocoale. “La proiectele de hotărâre privind semnarea celor două protocoale, la Dalkia votul a fost împotrivă – şi votul meu şi votul colegilor liberali a fost împotrivă, deci trei la doi împotrivă -, la Apa Nova, votul meu a fost condiţionat de retragerea din protocol a textului care priveşte transferarea efortului financiar în ceea pe priveşte lucrările de investiţii şi cu privire la firme către primărie”, a spus consilierul PSD Ion Eparu. În concluzie, senatorul Bădescu consideră că această facilitate pentru Dalkia, cât şi majorarea tarifului pentru energia termică vin ca mulţumire pentru gestul operatorului de a sponsoriza apariţia primului număr al ziarului primăriei, într-un tiraj de peste 60.000 de exemplare. Raluca EPARU

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co