Imobiliare Valea Prahovei
Politica

PRM-iştii merg pe mâna lor

La sfârşitul lunii aprilie, filiala Partidului România Mare (PRM) din Breaza a fost punctul de întâlnire a reprezentanţilor acestui partid, de pe Valea Prahovei, începând de la Băicoi şi până la Azuga.

„Întâlnirea a avut loc pentru a analiza în primul rând situaţia din perspectiva alegerilor din 2012. Am hotărât o strategie ce presupune ca fiecare localitate din cele 14 reprezentate la această întâlnire să adopte câte un program, privind aceste alegeri. Fiind un partid naţionalist, ne gândim de acum să acţionăm cât mai eficient, având în vedere anumite aspecte. Partidul nostru nu a fost niciodată la conducerea ţării, nu a avut niciun fel de implicare în sistemul de guvernare actual, care a dus la un dezastru naţional. Noi suntem un partid de centru-stânga, având nişte principii comune, ce ţin de ieşirea din criza economico-financiară în care ne aflăm, militând pentru adoptarea unor măsuri stricte, necesare pentru ca fiecare cetăţean să ajungă să poată duce o viaţă mai bună şi care să aibă siguranţa zilei de mâine”, a declarat liderul filialei PRM Breaza, Ion Enache.
În momentul de faţă, filiala are înscrişi 120 de membri şi „în jur de 800 de simpatizanţi, iar la nivel de judeţ sunt înscrişi peste 4.000 de cetăţeni”, după cum apreciază Ion Enache. Preşedintele PRM Breaza a ţinut să precizeze că în judeţ există 35 de consilieri ai partidului, trei primari şi trei viceprimari, în schimb, la alegerile din 2008 nu au prins niciun loc în Consiliul Judeţean Prahova.
Merg pe mâna lor
Întrebat dacă forţa politică a partidului este destul de mare pentru a nu se vedea puşi în situaţia de a încheia vreo alianţă, Ion Enache a spus: „La alegerile din 2012 vom fi independenţi, vom candida separat. Noi avem dispoziţie de la preşedintele nostru, Vadim Tudor, ca să ne organizăm cât mai bine, să ne găsim oameni pricepuţi pentru a obţine posturi de primar, de consilieri. Vrem oameni care sunt apreciaţi cu adevărat, în localităţile în care vor candida. În momentul de faţă, pentru Breaza ne-am orientat la trei persoane, dintre care vom desemna candidatul pentru funcţia de primar. Mă refer la Gheorghe Richea, Gheorghe Anca şi Adrian Viscopoleanu”. Liderul politic Ion Enache nu a exclus ideea de a-şi depune candidatura pentru postul de primar, în cazul în care ceilalţi trei membri vizaţi nu vor întruni destule calităţi care să atragă voturi. Carmen NEGREU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co