Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Dan Diaconescu, în direct în Prahova

Sâmbătă, 16 aprilie, viaţa politică  a Câmpinei a fost animată de vizita lui Dan Diaconescu, preşedinte al Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD).

Vizita face parte dintr-un turneu de inaugurare a sediilor nou înfiinţate, în judeţul Prahova pe listă fiind filialele PP-DD de la Câmpina şi Plopeni. Micul sediu de pe strada Ana Ipătescu a fost neîncăpător, mulţimea adunată, în jur de 100 de persoane, blocând, aproape, circulaţia. Liderul Dan Diaconescu a fost întâmpinat cu mare fast, cu pâine şi sare, oamenii încercând să ajungă în preajma sa ca să-i vorbească sau doar să-l atingă. Dar, nu s-a pus nicio clipă problema să-i fie pusă integritatea fizică în pericol, fiind încadrat în permanenţă de doi bodyguarzi extrem de vigilenţi. Şi de solizi.
În alocuţiunea sa, Dan Diaconescu a făcut trimitere la problemele diverse cu care se confruntă românii, arătând deschiderea partidului său, către oricine doreşte să adere, oameni lezaţi mai mult sau mai puţin, de către actuala clasă politică. „Noi suntem singurii care vă putem scăpa pe dumneavoastră, pe cei din Câmpina, de probleme, de hoţi, ticăloşi şi de sărăcie mai ales. În timp ce alţii închid, aţi văzut, tot felul de lucruri, unităţi, spitale, noi deschidem toate aceste sedii, pe care nu le-am primit de la stat, pe gratis, ci ele sunt făcute, amenajate, prin munca colegilor noştri de partid. Un partid într-adevăr al poporului care se construieşte de jos în sus şi nu de sus în jos. Este pentru prima oară când se întâmplă aşa ceva, de la Revoluţie încoace”, a spus liderul Dan Diaconescu.

Aspiraţii locale
Totodată, nu a pierdut ocazia de a transmite un semnal câmpinenilor prezenţi că partidul condus de el va câştiga fotoliul de primar. Întrebat pe ce anume se bazează această siguranţă a explicat: „Eu cred că vom câştiga peste tot! Păi, ar fi culmea ca românii să voteze din nou, ce-au votat în ultimii 21 de ani. În ceea ce-i priveşte pe primarii iubiţi de poporul român, pentru că sunt şi asemenea situaţii, ei, cu siguranţă, vor lupta de-acum încolo sau peste câteva luni, sub culorile noastre. Ar fi culmea să mai facă parte din echipele de hoţi şi de bandiţi. Pe de o parte, primarii PDL ar fi traşi în jos de acest partid, care nu mai partid n-a fost. A fost doar o întrunire de mafioţi sub nişte auspicii legale, iar celelalte partide care formează USL sunt doar partide care au pierdut în ultimele alegeri. Suntem siguri că vom câştiga Primăria Câmpina, fiindcă atunci când va fi un primar de la partidul nostru, bugetul oraşului va fi dublu, fiindcă nu se va mai fura nimic din el”.
Dacă ţinem cont de priza pe care Dan Diaconescu o are la un anumit gen de public, extrem de necăjit şi, mai ales, extrem de numeros, există şanse de a asista la un tsunami politic. N-ar fi  exclus să dea de-a dura, o grămadă de vedete politice deja consacrate. Carmen NEGREU

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co