Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Aurul, ochiul diavolului

bijuuriCând îl pierzi, aurul se ascunde. Spune o vorbă din bătrâni. O femeie din Ploiești a trăit pe propria piele o poveste cel puțin ciudată, la mijloc aflându-se mai multe bijuterii din aur.

Săptămâna trecută, Poliția Municipiului Ploiești a fost sesizată că persoane necunoscute au pătruns în locuința acestei femei și au sustras mai multe bunuri. Echipa sosită la fața locului a constatat dispariția mai multor bijuterii, a unui ceas și a unei sume de bani. Chiar când oamenii legii își făceau treaba, reclamanta a găsit în locuință o pungă cu o parte din bijuteriile pe care le crezuse furate. La scurt timp, însă, acestea au dispărut iar. După câteva ore de căutări, au fost găsite de un polițist, în aceeași cameră, dar în alt loc decât cel unde se aflau inițial. “Întrucât în acest interval, în camera respectivă nu au avut acces decât unul dintre polițiștii care participau la cercetare și fiul persoanei vătămate, cei doi sunt principalii suspecți pentru comiterea infracțiunii de tentativă de furt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, inspectorul Daniel Radu.

Cusută cu ață albă…
Chiar după ce a găsit o parte din bijuterii, femeia susținea în continuare că a fost păgubită de bunuri în valoare de 8.000 de lei, din furtul inițial, dar , în mod ciudat, după ce a acuzat că polițistul a vrut să-i sustragă bijuterii, ulterior nu a mai vrut o anchetă cu privire la tentativa de furt. Poliția, însă, nu vrea ca lucrurile să rămână așa, de aceea a înaintat dosarul procurorilor. Persoana care va fi găsită vinovată de tentativa de furt, fie că e vorba despre polițist, fie de fiul femeii, riscă până la șase ani de închisoare. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co