Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Audienţe ţinute în aer liber

audiente-pe-terenReprezentanții Primăriei Sinaia au ieşit pe străzile din staţiune pentru a vedea cum decurge curăţenia de primăvară și acțiunea s-a transformat într-un program de audiențe.

Prezența pe teren a reprezentanților autorităților locale a dat curaj cetățenilor urbei. Cei implicaţi în campania de curățenie au discutat cu administraţia locală despre problemele care le întâmpină zi de zi. Primele audienţe pe teren au fost acordate în cartierul Platou. Aici, localnicii au sesizat faptul că multe gunoaie sunt aruncate la voia întâmplări de către cei iresponsabili, iar deşeurile strică aspectul zonei. De asemenea, ei au cerut înfinţarea unei farmacii și a unei grădiniţe în cartierul respectiv. „Sunt probleme legate de garduri, de alei, de gunoie. Sunt multe persoane care aruncă tot felul de resturi pe stradă. Pe Strada Stânjeneilor am identificat două noi zone de depozitat gunoie. În general, cartierul arată bine, însă este bine să existe un parteneriat între cetăţeni şi administraţia locală. Noi, cei de la Primărie, nu putem face singuri ca oraşul să arate bine. Trebuie ca toţi să contribuim la acest lucru. Cetăţenii mi-au spus şi de necesitatea celor două obiective. Deocamdată, o grădiniţă nu putem realiza, însă le promit că se va deschide o farmacie în zonă”, a declarat primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea.

Lista e lungă
Conducerea Primăriei Sinaia are pe lista de audienţe în aer liber cartierul Horia, Cloşca şi Crişan, zona centrală, Tirul cu Porumbei, cartierele Prundului, Clăbucet şi apoi autoritățile vor urca pe Furnica. Campania de curăţenie „Verde Crud” se va încheia pe 29 aprilie, atunci când în toate zonele din staţiune vor fi curăţate curţile şi spaţiile din faţa blocurilor. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co