Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Asfaltul din Ploieşti pică testul calităţii

Nici nu a fost finalizată procedura de preluare de probe din asfalt de pe străzile din Ploieşti aflate în garanţie, că au şi apărut problemele.

Așa a afirmat, săptămâna trecută, primarul Andrei Volosevici care, însă, nu a vrut să dezvăluie detalii despre această situaţie, decât într-o viitoare conferinţă de presă.
“Deocamdată au fost găsite două astfel de situaţii unde asfaltul nu este corespunzător. Nu vă pot, însă, dezvălui mai multe, pentru că nu s-a finalizat controlul”, a declarat Volosevici. Totuşi, edilul şef a spus că vor urma şi consecinţele juridice ale lucrărilor de proastă calitate. Acesta a declarat că un bun administrator nu bagă tot timpul bani în asfaltări, ci mai şi verifică calitatea lucrărilor care se deteriorează atât de repede.
Primăria Ploieşti a semnat, în urmă cu trei săptămâni, un contract cu Universitatea Tehnică de Construcții București, pentru controlul calităţii asfaltului turnat pe 40 de străzi din oraş. Costul a fost estimat la 58.800 de lei, fără TVA.
Banii aceştia ar putea fi lesne recuperaţi din despăgubirile pe care le-ar putea plăti firmele care şi-au bătut joc de banul public. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co