Politica

Apostolache a trecut la PD-L

apostolacheSurpriză mare pe scena politică prahoveană – Mihai Apostolache, om de partid în PSD din tată-n fiu, a schimbat macazul, lăsând multe persoane cu gura căscată, şi a intrat în tabăra PD-L, la invitaţia Robertei Anastase.

Era una dintre tinerele speranţe ale PSD-ului, după ce s-a implicat permanent în activitatea acestui partid timp de 13 ani. Noua conducere a formaţiunii l-a făcut, însă, să plece în tabăra adversă. Mihai Apostolache a devenit, luni, membru PD-L. Fără prea multe explicaţii, Apostolache a precizat că a optat pentru echipa PD-L Prahova, pentru că alături de ea simte că poate ajuta la dezvoltarea judeţului. Acesta a declarat că actuala formulă de la conducerea PSD nu poate reforma partidul şi că Victor Ponta, care, de altfel, îi este prieten, nu poate decide singur, aşa cum ar trebui. „Nu am nimic cu Victor, dar conduce o maşină a cărei direcţie nu e ţinută de el. Spre deosebire de alţii, care au mers pe câştigător, eu l-am susţinut de la început până la sfârşit pe Mircea Geoană. Pot spune că mi-am făcut datoria, dar acum o altă echipă este la conducere. Acum am optat pentru PD-L pentru că este o echipă coerentă, dinamică şi luptă pentru dezvoltarea acestui judeţ, aşa cum şi eu îmi doresc”, a declarat Mihai Apostolache.
Insistenţele au dat roade
Pentru că de multe ori nu s-a simţit apreciat în PSD, Apostolache nu a refuzat acum propunerea organizaţiei PD-L Prahova şi, în special, a Robertei Anastase, de a se alătura portocaliilor. Emoţionată, preşedintele PD-L Prahova, Roberta Anastase a declarat: „Eu cu Mihai ne ştim de mult, pentru că amândoi ne-am început activitatea politică cam în acelaşi timp. Nu ne-am atacat reciproc niciodată, chiar dacă partidele de unde proveneam erau adversare. Mă bucur că face parte acum din echipa noastră şi cred că este în beneficiul nostru al tuturor, pentru că atunci când e greu, e bine ca oamenii să stea spate în spate”. Mihai Apostolache a câştigat Colegiul 5 Valea Teleajenului la alegerile din 2008 şi face parte din comisia de administraţie publică a Camerei Deputaţilor. În perioada 2004-2008, Apostolache a avut încă un mandat de parlamentar, în calitate de senator.Raluca EPARU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co