Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Peneliştii monitorizează activitatea administraţiei Tiseanu

politicAceștia arată Primăria cu degetul, pentru lipsa de comunicare şi nerespectarea reglementărilor legii privind liberul acces la informaţiile de interes public.

Peneliştii din Câmpina nu se dezmint în privinţa promisiunii făcută faţă de cetăţeni şi jurnalişti, organizând mereu conferinţe de presă, pentru a pune pe tapet activitatea lor, în slujba urbei. Astfel, la ultima acțiune de acest gen, Virgil Guran, liderul PNL, împreună cei doi consilieri locali, Enache Dragomir şi Elvis Arghir, şi, nu în ultimul rând, Daniel Ioniţă, secretarul organizaţiei, au prezentat ultimele informaţii cu privire la demersurile lor faţă de problemele cu care se confruntă cetăţenii oraşului, legate de administraţia locală. Ca şi în celelalte ocazii, s-a subliniat lipsa de comunicare, dar şi nerespectarea, de către Primărie, a legii privind liberul acces la informaţiile de interes public. „A spus că dacă mai venim cu astfel de interpelări, o să mă trimită la consilierii locali! Chiar cred că încă putem să îngropăm acea secure a războiului şi să ţinem legătura cu cei care sunt la putere în oraşul nostru, în momentul de faţă. Cu toate că, de când sunt preşedintele organizaţiei PNL, de două ori am încercat să iau legătura telefonic, dar nu mi-a răspuns, şi nu cred că e un lucru normal”, a declarat Virgil Guran, despre semnalele primite de la primarul Horia Tiseanu.
Pe de altă parte, nu s-a pierdut ocazia de a se face trimitere la asfaltările din oraş, mai ales la anumite zone unde se plombează tot timpul, fapt ce l-a determinat pe Guran să se întrebe: „Chiar nu suntem în stare să găsim o firmă care să vină să facă acea plombare şi să reziste? De ce în fiecare an trebuie să peticim străzile?
Oare nu e cumva o sursă de venit pentru unii, pe această eternă problemă a asfaltărilor, având de lucru din primăvară până în vară”?

„Nu mor caii când vor câinii”
Enache Dragomir şi-a exprimat indignarea faţă de rezultatele Comisiei de Cultură şi față de sumele alocate de la bugetul local pentru anumite evenimente care vor avea loc în cursul anului. Astfel, s-a făcut referire la concursul ajuns la ediţia a II-a, cu caracter internaţional, Competiţii Ecvestre, alocându-se de la buget 100.000 de lei (1 miliard de lei vechi). Competiţia este organizată de o asociaţie privată, cu care Primăria nu a încheiat vreun parteneriat. În acelaşi timp, pentru manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României, s-au acordat… 300 de lei (3 milioane lei vechi)! Enache Dragomir a declarat: „Eu, ca un cetăţean român, văzând suma asta de 300 de lei, nu m-a iritat, dar m-a tulburat. Cum ne putem noi permite să punem asemenea sumă, gândindu-ne la miliardul pentru concursul ecvestru şi dragostea de naţiune a României”?
Cunoscându-se afinitatea pe care o au anumite notabilităţi ale oraşului, cu un mare florar prahovean ce susţine „grădina” Câmpinei, s-ar putea spune că şi 300 de lei ar fi mult. Poate doar de vreo coroană… Ce  şi cât primeşte în schimb, omul de afaceri pentru florile sale, date oraşului de multe ori chiar gratuit sau pe sume simbolice… nici caii nu ştiu.Carmen NEGREU

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co