Actualitate

Agresiune în şcoală

Un bărbat din Ploieşti a fost reţinut de oamenii legii, după ce a pătruns fără drept într-o unitate de învăţământ şi a agresat un elev.

Dispeceratul Secţiei nr. 4 Poliţie Ploieşti a fost sesizat, într-una din zilele săptămânii trecute, de reprezentanţii unei şcoli din localitate, că un elev a fost agresat de un individ necunoscut. După primele verificări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, a fost identificat bărbatul respectiv, în persoana lui Nicolae D., în vârstă de 34 de ani, din Ploieşti.
Acesta a fost depistat ulterior şi oamenii legii au stabilit că a pătruns fără drept în incinta unităţii şcolare, bruscându-l pe agentul de pază care asigura obiectivul. Suspectul a intrat, apoi, într-o sală de curs situată la parter, şi a lovit cu palma peste faţă un copil în vârstă de 12 ani, care participa la ora de curs. Înainte de a pleca, bărbatul a adresat minorului şi cuvinte şi expresii jignitoare, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Dan Radu.

Încercare de apărare
În timpul cercetărilor, Nicolae D. le-a spus oamenilor legii că a recurs la acest gest ca urmare a unor divergenţe existente între fiica lui şi minorul respectiv, aceştia fiind colegi la aceeaşi unitate de învăţământ.
Poliţiştii l-au amendat pe bărbat şi i-au întocmit şi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi ultraj contra bunelor moravuri. Totodată, acesta a şi fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi, ulterior, în urma prezentării în faţa instanţei de judecată, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile. A. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co