Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cine l-a văzut?

Săptămâna trecută, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 4 Cornu au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Băneşti, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 25 de ani, a plecat de la domiciliu în dimineaţa zilei de 16 ianuarie, iar din ziua următoarea nu a mai putut fi luată legătura cu acesta şi nici nu a mai revenit la domiciliu.
Din cercetări a rezultat că tânărul locuia cu chirie în municipiul Bucureşti şi revenea la domiciliul părinţilor la sfârşit de săptămână. Din 17 ianuarie, în urma unor discuţii contradictorii purtate telefonic cu mama lui, tânărul nu a mai putut fi contactat şi nici nu a revenit la domiciliu.
Semnalmente: înălţime 180 cm., greutate aproximativ 120 kg., constituţie corpolentă; faţă ovală, ochi albaştri, păr scurt, cu început de calviţie frontală, fără semne particulare.
La momentul plecării, tânărul era îmbrăcat cu o geacă din material textil de culoare gri, pantaloni tip blue-jeans, pe cap purta o caciulă din material textil de culoare neagră şi era încălţat cu pantofi sport de culoare albă.
Persoanele care pot oferi indicii care să conducă la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă „112”.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co