Actualitate

Crimă în familie?

Un bărbat din Ploieşti este cercetat de poliţişti, fiind suspectat de uciderea mamei sale.

Povestea acestui dosar penal deschis de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Prahova a început miercurea trecută, în jurul orei 14.20, când oamenii legii au fost sesizaţi telefonic despre faptul că Serviciul de Ambulanţă Ploieşti a fost solicitat să elibereze un certificat constatator al decesului unei femei în vârstă de 78 de ani, din Ploieşti. Medicii constataseră că aceasta prezenta pe corp şi membre semne de violenţă specifice unei agresiuni.
La domiciliul decedatei s-a deplasat o echipă operativă, care, în urma primelor cercetări, a stabilit faptul că, anterior morţii sale, persoana decedată fusese văzută în timp ce se certa cu fiul ei, în vârstă de 45 de ani. Despre acesta se ştia chiar că o agresa fizic, uneori, pe bătrână.

Indicii penale
În urma examinării preliminare a cadavrului de către medicul legist, s-a constatat că acesta prezenta multiple leziuni şi din acest motiv a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.
Aşa s-a ajuns la concluzia că moartea femeii a fost violentă, primele cercetări indicându-l ca suspect chiar pe fiul decedatei. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a apreciat că în cauză sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de omor calificat şi deosebit de grav, motiv pentru care a fost luată măsura internării suspectului într-o unitate medicală de specialitate, unde va fi expertizat neuropsihiatric, procedură obligatorie în cazul comiterii unei astfel de infracţiuni. Cercetările continuă. Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co