Actualitate

Câmpinenii îşi plătesc taxele

Criza apasă tot mai greu, dar câmpinenii îşi plătesc taxele şi impozitele. În fiecare an, acest lucru a fost esenţial. Oamenii renunţă chiar la alte cheltuieli în favoarea plăţii obligaţiilor fiscale. Comparativ cu 2011, pentru toate categoriile de impozite, situaţia este mai bună în acest an. Până la 25 ianuarie, s-au plătit 609.796 de lei, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, când suma era de 552.185 de lei. „Potrivit evidenţelor fiscale ale Direcţiei Economice, se observă o creştere a încasărilor cu aproximativ 10%, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2011”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpina, Mariana Pătraşca.
Şi la nivel naţional, dar şi prin hotărârea Consiliului Local, câmpinenii au beneficiat de anumite facilităţi la plata taxelor şi impozitelor. „Pentru persoanele care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost înregistrate până acum 140 de cereri, dintre care una soluţionată nefavorabil, deoarece nu au fost achitate obligaţiile restante”, a mai spus Mariana Pătraşca.
Majoritatea celor care au achitat obligaţiile fiscale a plătit pentru a beneficia de reducerea de 10% acordată de Consiliul Local, valabilă până la sfârşitul lunii martie. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co