Actualitate

Administratorul public al Primariei Albesti Paleologu, acuzat de hartuire sexuala

O angajată a Primăriei Albești Paleologu a depus plângere penală pentru hărțuire sexuală împotriva administratorului public al comunei. Între cei doi există o diferență de vârstă de aproape 40 de ani.

În plângerea depusă la postul de poliție din Valea Călugărească, Mihaela Genosu, în vârstă de 25 de ani, angajată a Primăriei Albești Paleologu ca debutant la compartimentul resurse umane, susține că administratorul public al comunei, Ion Căpriță, mai mare cu 40 de ani decât ea, o hărțuiește sexual de mai bine de un an.

Mai precis, la scurt timp după ce a câștigat concursul de funcționar public organizat de Primăria Albești Paleologu în decembrie 2016, Mihaela Genosu ar fi primit numeroase avansuri sexuale din partea administratorului public pentru a promova concursul de definitivat pe post.

Tânăra, care este căsătorită, a depus la dosar și o înregistrare a unei discuții purtate în biroul administratorului public. Aceasta susține că pe întreg parcursul anului trecut, Ion Căpriță ar fi hărțuit-o sexual și, pentru că i-a refuzat avansurile, i-a întocmit un raport de evaluare a activității negativ astfel încât să nu poată promova următorul concurs, deși administratorul public nu ar avea acest drept legal.

Administratorul susține că totul este o invenție, venită din partea unei angajate care este incapabilă să își îndeplinească sarcinile prevăzute în fișa postului, punct de vedere susținut și de primarul localității.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co