Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Administratorul public al Primariei Albesti Paleologu, acuzat de hartuire sexuala

O angajată a Primăriei Albești Paleologu a depus plângere penală pentru hărțuire sexuală împotriva administratorului public al comunei. Între cei doi există o diferență de vârstă de aproape 40 de ani.

În plângerea depusă la postul de poliție din Valea Călugărească, Mihaela Genosu, în vârstă de 25 de ani, angajată a Primăriei Albești Paleologu ca debutant la compartimentul resurse umane, susține că administratorul public al comunei, Ion Căpriță, mai mare cu 40 de ani decât ea, o hărțuiește sexual de mai bine de un an.

Mai precis, la scurt timp după ce a câștigat concursul de funcționar public organizat de Primăria Albești Paleologu în decembrie 2016, Mihaela Genosu ar fi primit numeroase avansuri sexuale din partea administratorului public pentru a promova concursul de definitivat pe post.

Tânăra, care este căsătorită, a depus la dosar și o înregistrare a unei discuții purtate în biroul administratorului public. Aceasta susține că pe întreg parcursul anului trecut, Ion Căpriță ar fi hărțuit-o sexual și, pentru că i-a refuzat avansurile, i-a întocmit un raport de evaluare a activității negativ astfel încât să nu poată promova următorul concurs, deși administratorul public nu ar avea acest drept legal.

Administratorul susține că totul este o invenție, venită din partea unei angajate care este incapabilă să își îndeplinească sarcinile prevăzute în fișa postului, punct de vedere susținut și de primarul localității.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co