Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cratere si noroi, dar si spectacole cu artificii pe strazile din Albesti Paleologu

Andreea este o cititoare care ne scrie cu disperare că îi vine din ce în ce mai greu să meargă la sfârșit de săptămână să își viziteze bunica, în comuna prahoveană Albești Paleologu, din cauza halului în care se află, încă din toamna trecută, mai multe străzi din localitate, multe dintre ele devenite impracticabile.

Ea ne-a spus că, de aproape doi ani, strada pe care locuiește bunica sa este practic distrusă, iar în această perioadă muncitorii s-au chinuit să introducă rețeaua de canalizare.

Cititoarea ne spune că primăria din localitate a contractat mai multe firme pentru a face săpăturile, pe străzi, astfel încât toată comuna a devenit un șantier pe care lucrările nu se mai termină.

“Pe strada noastră, pentru că nu au băgat conducta potrivită, au săpat din nou ca să repare greșeala. Din cauza acestor săpături, s-au făcut efectiv cratere în drum, iar la un moment dat nu mai puteam intra deloc cu mașinile pe stradă.

După multe insistențe, muncitorii au venit și au mai cârpit din găuri, însă drumul este încă plin de gropi, iar când plouă este îngrozitor. Trebuia ca în această primăvară să fie gata și canalizarea și străzile, însă tot ce a putut sa facă dl. primar a fost să organizeze zilele comunei Albești-Paleologu, unde a cheltuit cu siguranță o grămadă de bani pentru că au venit numai artiști renumiți. Motivul pentru care nu s-a terminat lucrarea a fost că nu avea bani, dar pentru petrecere și focuri de artificii a avut? Mai ales că strada dânsului este asfaltată”, ne-a scris Andreea.

În aceste condiții, adresăm și noi domnului primar Marian Panait întrebarea dacă nu cumva, dată această situație, ar fi fost mai potrivit ca în acest an banii pentru petrecerea dedicată zilelor orașului să fie direcționați pentru soluționarea unei probleme care dă mari bătăi de cap locuitorilor comunei Albești Paleologu?

Este adevărat că astfel de petreceri sunt lucruri care se văd și constituie o modalitate bună pentru autoritățile din orice localitate de a-și face reclamă și a da bine în fața cetățenilor. Dar niște străzi bine asfaltate și cu un sistem de canalizare bine pus la punct reprezintă o carte de vizită mult mai bună pentru orice comunitate și pentru mai marii care o administrează.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co