Actualitate

A murit la vânătoare

O partidă de vânătoare, organizată săptămâna trecută într-o pădure din zona Drăgăneşti, s-a terminat tragic. Unul dintre participanţi, un bărbat din Ploieşti, în vârstă de 52 de ani, a murit împuşcat.

Victima se afla la o partida de vânătoare autorizată, de porci mistreţi, cu încă patru bărbaţi. Nimeni nu ştie, însă, cum s-a petrecut tragedia. “Este foarte periculos să vânezi noaptea. Şi eu am participat la vânătoare, dar la ora 13.00, totul era gata. Noaptea este mai greu, pentru că nu vezi. Se mai întâmplă şi accidente tragice, cum este acesta”, a declarat un localnic.
Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia şi au stabilit că bărbatul a fost găsit mort de către un copil în vârstă de 12 ani, gonac la eveniment. “A zis că l-a văzut întins pe pâmânt, plin de sânge. S-a speriat rău şi a început să fugă. A dat de fratele pădurarului, de aici, de la noi, şi i-a spus tot ce a văzut. Omul ăsta a spus tuturor, să iasă toată lumea din pădure”, a declarat mama băiatului, Gigica Alexe. “Din primele verificări a rezultat că partea vătămată prezintă o rană ce poate proveni de la o armă, în zona frunţii. Din primele cercetări, se pare că ar fi vorba de o auto-accidentare”, a declarat comandantul adjunct al IPJ Prahova, comisarul şef Nicolae Parepa.

Mai multe ipoteze
Anchetatorii nu exclud, însă, cel puţin într-o primă fază a anchetei, niciuna dintre ipoteze. “Până când vom elucida cazul, nu vom exclude nicio ipoteză. Poate fi vorba de accident, sau autoaccidentare. Este posibil să fi picat să i se fi descărcat accidental arma, orice poate fi posibil…”, a adăugat comisarul şef Nicolae Parepa.
Bărbatul care şi-a pierdut viaţa era patronul unei firme de transport şi se afla la vânătoare alături de nişte prieteni, şi aceştia tot oameni de afaceri. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co