Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Zona centrala a Ploiestiului ramane astazi fara apa potabila

Apa Nova Ploiești va întrerupe, astăzi, alimentarea cu apă potabilă pe mai multe străzi din zona centrală a orașului. Acest lucru este necesar pentru efectuarea unor lucrări de modernizare a serviciului de alimentare cu apă.

Potrivit comunicatului dat publicității de Apa Nova Ploiești, societatea va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 10.00 – 12.00, pe străzile Basarabilor (parțial de la nr.10 – la nr. 18 și în blocurile K 10, K 11, K12, K 13, str. C. D. Gherea (parțial Bld. Picadily, Bl. K 15 și Hotel Prahova), în cadrul operațiunii de modernizare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.

Societatea își cere scuze clienților pentru disconfortul creat și precizează că aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.

Eventualele reclamații și solicitări de informații suplimentare se pot face 24 de ore din 24, la Centrul de apel al Apa Nova Ploiești, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit), apelabil din rețeaua Telekom Romania, iar din alte rețele de telefonie fixă sau mobilă la numărul 0244 407630 (apel taxabil).

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co