Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

VP TV emite în Predeal şi Ploieşti

sigla_vp-tvDacă, la început, am emis doar la Sinaia, Buşteni şi Azuga, acum ne putem mândri că acoperim toată Valea Prahovei, dar şi Ploieştiul. După Câmpina, Breaza, Comarnic, a venit rândul ca predelenii şi ploieştenii să prindă postul de televiziune VP TV. Iată că, acum venim şi în casele locuitorilor celor 2 oraşe cu cele mai noi informaţii şi emisiuni pentru toate gusturile. Aşa cum ne aşteptam, vestea a fost bine primită, pentru că oamenii au un post de televiziune care să îi reprezinte.
Nicoleta Borca, director al Casei de Cultură Predeal: „Ne bucurăm foarte mult că aţi reuşit să ajungeţi şi la noi, deoarece predelenii vor putea afla cât mai multe informaţii. Pentru că fiecare localitate are o viaţă a ei cu bucurii, necazuri, evenimente care ne marchează într-o măsură mai mare sau mai mică, un nou post de televiziune care începe să emită local reprezintă o altă deschidere spre ceilalţi. Este o conexiune între noi, vecinii noştri şi exterior, o modalitate de a ne face cunoscuţi, de a colabora şi de a primi informaţii. Pentru noi, ca instituţie de cultură, este foarte important să ne facem cunoscute acţiunile pe care dorim să le întreprindem şi pe care le realizăm şi, totodată, oferim posibilitatea colaboratorilor să se facă cunoscuţi şi remarcaţi. Vă dorim o transmisie cât mai lungă!”
Radu Oprea, prefectul judeţului Prahova:  „Urăm succes extinderii televiziunii VP TV. Întotdeauna am considerat că Valea Prahovei trebuie să fie foarte aproape de Ploieşti şi consider că televiziunea a venit acolo unde trebuia, adică în capitala judeţului, Ploieşti.
Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova: „Sunt foarte bucuros că în peisajul mass-media a mai apărut un post de televiziune cu ramificaţii în tot judeţul. Sunt bucuros că vom putea informa cetăţenii mai operativ despre activitatea Consiliului Judeţean, despre modul în care cheltuim banii publici. Vă doresc să vă extindeţi în toată ţara de aici, din oraşul lui Mihai Viteazul.”
Carmen Dumitru, viceprimarul oraşului Ploieşti  „Sunt încântată de această iniţiativă, pentru că, în acest moment, ploieştenii pot să vadă emisiuni de pe Valea Prahovei şi, la fel, cei de pe Valea Prahovei vor fi întotdeauna la curent cu ce se întâmplă în Ploieşti.”
Reporterii şi realizatorii VP TV şi-au propus să vă ţină aproape de televizor în fiecare seară cu emisiuni interesante, interactive, foarte gustate de toate categoriile de vârstă. Mai mult decât atât, Jurnalul VP TV vă aduce mai multe informaţii. În fiecare seară, la orele 18.00, 20.00 şi 22.00, veţi putea vedea ştiri locale, judeţene, naţionale, mondenităţi şi sport. Aşa că… urmăriţi postul VP TV pentru a fi la curent cu cele mai proaspete informaţii. Apel de urgenţă, Administraţia în obiectiv, Reporter Plus, Universul medical sunt doar câteva emisiuni pe care le puteţi viziona la VP TV. Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co