Actualitate

Vocea urbei – Cum va fi campania electorală?

Apropierea alegerilor locale i-a determinat pe mulţi dintre prahoveni să-şi formeze, deja, o opinie despre maniera în care vor evolua lucrurile în campania electorală. Dacă va fi una liniştită şi în care politicienii vor da dovadă de decenţă sau se va duce o luptă surdă în care unii vor încerca să folosească toate armele pe care le au la îndemână pentru a câştiga cât mai multe voturi, rămâne de văzut. Totuşi, problema corectitudinii este una mereu de actualitate şi câţiva câmpineni ne-au împărtăşit opiniile lor despre acest subiect. Carmen NEGREU

Pensionar: „Nu sunt adeptul alegerilor ăstora! Până nu se fură, nu se poate! Când îi văd pe ăştia cum aleargă după os, după ciolan… Eu n-am pe cine să votez!”

Pensionar: „După părerea mea, cred că 50% va fi loială, dreapta, cinstită, dar… 50% cred că va depăşi limitele bunului simţ.”

Pensionar: „Anul acesta va fi ceva mai curat  şi mai ordonat, mai cinstit. E părerea mea… Cred că acum s-au cam luat de bază toţi, să meargă mai bine. După mine, aşa cred eu că anul acesta, or să meargă mult mai bine alegerile.”
Pensionar: „ Ştiu eu dacă se mai civilizează, de-acum încolo?”

Pensionar: „Nu va fi corectă, niciodată! Aşa a fost mereu, de când e lumea… M-am scârbit, de toate…”

Pensionar: „Va fi cea mai mincinoasă campanie, de după ’90, încoace… Mă determină mai multe lucruri să gândesc, să cred aşa. Toţi au început deja, pe la televizor, să spună că fac, că dreg… Nu face nimeni, nimic. Promisiuni… Mai ales pentru noi, pensionarii, nici atât… Nu se face! Minciuni, prafuri!

Aşteptăm comentariile şi propunerile dumneavoastră pe marginea acestui subiect, pe site-ul www.zvp.ro.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co