Actualitate

Primarul Ferăstrăeru face apel la poliţia economică

Cu aproape două săptămâni în urmă, locuitorii unui bloc de lângă Colegiul Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza, au stat câteva zile fără apă menajeră. Nu este prima dată când apare o astfel de situaţie. La sesizarea cetăţenilor, primarul Nicolae Ferăstrăeru s-a implicat direct, pentru detensionarea situaţiei şi găsirea unei rezolvări.
„Problema a apărut din cauza faptului că unii dintre abonaţi au uitat să-şi plătească datoriile către societatea Hidro-Prahova. Nefiind reţele separate, conform legii condominiului, în astfel de situaţii, apa s-a oprit pentru un bloc întreg. Am avut o întâlnire, o şedinţă, cu asociaţia de locatarii din zonă. S-a ajuns la concluzia că trebuie demarat un control la această asociaţie, pe care îl vom începe săptămâna viitoare. La acest control vom fi ajutaţi de către specialişti de la poliţia economică, pentru a vedea care este, de fapt, realitatea. Sunt foarte multe zvonuri legate de gestiunea ţinută de către asociaţie şi vrem să dovedim tuturor că şi Primăria Breaza se poate implica în desfăşurarea acestei activităţi. Directorul SC Hidro-Prahova Breaza, domnul Lambru, a oferit alternative consumatorilor, care constau în separarea reţelelor, pentru a putea fi urmărite citirile la consumul de apă. În cadrul şedinţei, atmosfera a fost foarte tensionată, locatarii acuzând o slabă implicare a asociaţiei, în rezolvarea problemelor lor. S-a ajuns până acolo, încât s-a propus dizolvarea asociaţiei, efectuarea unor noi alegeri, bineînţeles, cu sprijinul Primăriei. Noi avem această posibilitate de a sprijini aceste asociaţii. În final, reprezentanţii Hidro-Prahova au promis că se va da drumul la apă. Oamenii au stat vreo trei-patru zile, în funcţie de cum au putut să-şi plătească facturile. E un lucru suspect. Majoritatea a plătit, totuşi, banii nu au ajuns la Hidro-Prahova.
Este motivul principal pentru care vrem să efectuăm acest control cu factorii abilitaţi ai poliţiei economice, ca să ne convingem dacă sunt sau nu, adevărate, zvonurile care circulă legate de posibile deturnări de fonduri”, a declarat primarul oraşului Breaza, Nicolae Ferăstrăeru.

Primăria Breaza nu mai
are viceprimar de la PDL
În urma unor zvonuri legate de plecarea din PDL a viceprimarului Brezei, Nicolae Drăgan,  edilul oraşului, Nicolae Ferăstrăeru, totodată vicepreşedinte al filialei PDL, a declarat:
„Domnul viceprimar Nicolae Drăgan şi-a ales o cale proprie. Încă nu se ştie la ce partid s-a mutat sau se va muta, cert este că doreşte să candideze pentru funcţia de primar. Sunt zvonuri multe, se laudă că este curtat de foarte multe partide, cu posibilităţi imense. Este alegerea dumnealui, nu ne-am opus, dar ar fi fost corect să ne anunţe din timp că şi-a ales o nouă cale, pentru a ne putea delimita de acţiunile lui. Astfel, începând din urmă cu aproximativ două săptămâni, domnul Drăgan nu mai reprezintă activitatea şi interesele PDL în oraşul Breaza”.
Grupaj realizat
de Carmen NEGREU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co