Actualitate

Vizita medicală se plăteşte

politisti-1Tinerii care își depun dosarele pentru a susține examen de admitere la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina sunt nevoiți să achite o sumă de bani pentru vizita medicală.

Criza financiară, pe care o resimte întreaga Românie se vede şi în domenii în care nu ne-am fi gândit că se va întâmpla acest lucru. Un exemplu clar este cel de la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr”, acolo unde tinerii care îşi depun dosare pentru examenul de admitere vor scoate din buzunar mai mulți bani decât în anii trecuţi. Asta din cauză că acum ei se văd nevoiţi să plătească… vizita medicală din cadrul examenului. Adică, se poate spune că plătesc personalul care îi declară apți, sau inapţi din punct de vedere medical. “Taxa este de 200 de lei, dintre care 60 de lei sunt pentru contravizita medicală, deci doctorii trebuie plătiți anul acesta. Iar 140 de lei reprezintă taxa de înscriere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Școlii de Agenți de Poliție, cms. șef Valentin Simion.
O veste bună
Pentru promoţia 2010– 2011, au fost scoase la concurs 1.404 locuri. Este de aşteptat ca numărul celor care vor bate la porţile Şcolii “Vasile Lascăr” să fie mult mai mare, având în vedere că sunt şi tineri care au motive de bucurie, limita de înălţime fiind redusă cu cinci centimetri. “Aceasă măsură a bucurat pe multă lume. Au decis cei din conducerea Ministerului Administrației și Internelor. Avem semnale din județe că vor fi mulți candidați”, a declarat cms. șef Valentin Simion.
Ultimul termen de depunere a dosarelor pentru Şcoala de Poliţie este 30 iunie, iar ultima probă, cea scrisă, se va susţine pe data de 3 septembrie. R. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co