Actualitate

Omul şi câinele

Câinele este unul dintre animalele care ajută poliţiştii în misiuni în care simţurile dezvoltate îşi spun cuvântul. Pentru a le arăta elevilor din promoţia 2010 de ce este în stare un câine antrenat, conducerea Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina a invitat specialişti ai centrului de la Sibiu, pentru un exerciţiu demonstrativ, care a fost pe deplin gustat de cei care ar putea într-o bună zi să iasă pe tren alături de un astfel de patruped.
S-a aplaudat la scenă deschisă, elevii fiind impresionaţi de ceea ce poate face un câine, atunci când este dresat de un profesionist în domeniu.
Experţii de la Centrul Chinologic din Sibiu obişnuiesc să vină periodic la Şcoala de Poliţie, în încercarea de a convinge cât mai mulţi viitori poliţişti să lucreze alături de un câine, care îi poate ajuta în situaţii deosebite.
Timp de mai bine de jumătate de oră, vedetele din curtea instituției au fost câinii poliţişti, a căror prestaţie a fost aşa cum se cuvine – una de viitorii agenţi de poliţie. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co