Actualitate

Indiferenţă, sau noi metode de asfaltre?

reabilitare-dn-1--2Asfaltarea Drumului Național nr.1, în zona Văii Prahovei, s-a făcut, în cursul săptămânii trecute, chiar și pe ploaie, spre nemulțumirea conducătorilor auto.

Lucrările de reabilitare a celei mai importante artere de circulație din țară, Drumul Naţional nr. 1, sunt în plină desfășurare în zona staţiunilor montane, indiferent de condiţiile meteo. Săptămâna trecută, a plouat torenţial pe Valea Prahovei, însă precipitaţiile nu i-au împiedicat pe muncitori să continue acțiunea de asfaltare a carosabilului.
Concluzia: aşa se repară în anul 2010 şoselele din România.
Angajaţii firmei care execută lucrările respective pe DN1 au muncit de zor şi nici măcar aversele nu i-au oprit din treabă.
Aşa că, peste gropile pline de apă, s-a turnat la foc continuu bitum, spre disperarea şoferilor care tranzitau zona.
Numulțumirea participanților
la trafic
Oamenii spun că, în acest ritm, în zonele reparate, gropile vor apărea la loc, peste numai câteva luni. Ei susţin că drumurile arată jalnic şi asta din cauza lucrărilor, care nu sunt de cea mai bună calitate. „Nu pot să înţeleg de ce pun asfalt, când apa bălteşte pe şosea. Toată lumea este nemulţumită, pentru că asta nu este vreme bună pentru lucrări. Numai în țara noastră, numai în România poţi vedea aşa ceva. Probabil că muncitorii vor să fie pontaţi şi de-asta lucrează pe o vreme atât de urâtă. Şi ne mai mirăm de ce vedem atâtea gropi pe un drum naţional. Normal că se strică, din moment ce se asfaltează aiurea, fără a ţine cont de timp, de condițiile meteorologice”, a spus şoferul Ştefan Ioan Sileanu. Aşa cum era normal, am vrut să obţinem o explicaţie de la şeful de şantier. Numai că, surpriză! Speriat, cel mai probabil de ploaie, a dat bir cu fugiţii, în timp ce muncitorii dădeau de zor la lopeţi. În tot acest timp, pe DN1 s-au format coloane interminabile, de maşini. Aşadar, dacă aveţi drum prin staţiunile montane de pe Valea Prahovei, înarmaţi-vă cu răbdare pentru că veţi sta în coloană şi pregătiţi-vă să vedeţi și cum se asfaltează drumurile naţionale… pe ploaie!Raluca EPARU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co