Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Violat de propriul tată?

Un băieţel în vârstă de 5 ani şi 11 luni a fost violat în repetate rânduri de concubinul mamei, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din oraşul Boldeşti Scăieni. Din declaraţiile femeii reiese că acesta ar fi chiar tatăl biologic al copilului, doar că la naştere a refuzat să-l recunoască.

Bărbatul suspectat de viol a fost arestat săptămâna trecută, ancheta scoţând la iveală faptul că în perioada ianuarie-martie, acesta a întreţinut relaţii sexuale anale şi orale cu copilul.
„Din primele cercetări şi din examentul medico-legal, a rezultat că minorul prezintă mai multe leziuni, care ar fi putut fi provocate cu un corp dur. În consecinţă, supectul a fost iniţial reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanţei de judecată”, a declarat putătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Dan Radu.
Micuţul a ajuns acum în grija asistenţilor de la Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova.
“Am primit o sesizare cum că acest copil ar fi abuzat sexual de către concubinul mamei.
Reprezentanţii instituţiei noastre au constatat că se impune luarea unei măsuri de protecţie pentru copilul respectiv, ca urmare acesta este
într-un centru de primire în regim de urgenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Prahova, Carmen Constantin.
Repercusiuni negative
Specialiştii cred că baieţelul va rămâne marcat pe viaţă în urma traumei puternice suferite.
“Băieţelul nu va uita niciodată trauma prin care a trecut. Există efecte imediate, dar şi efecte pe termen lung”, a declarat psihologul Vasilica Dumitru.
Bărbatul suspectat de comiterea infracţiunii a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Mariana BADEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co