Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Crimă oribilă petrecută la Câmpina

O femeia în vârstă de 48 de ani, din Câmpina, şi-a omorât propriul tată, aparent fără a avea un motiv anume.

Aceasta era cunoscută cu patima băuturii, dar şi cu anumite probleme medicale, dar nimeni nu ar fi bănuit că este în stare de un asemenea gest.
Bătrânul putea lua cu el, pe veci, adevărul despre moartea sa, dacă mai multe urme de pe gâtul său nu ar fi trezit suspiciunile oamenilor legii că nu este vorba despre o moarte din cauze naturale.
„Leziunile respective fuseseră provocate, probabil, prin sugrumare şi au avut directă cauzalitate cu decesul. În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea  unui procuror, a fost stabilit faptul că suspectă de comiterea faptei este chiar fiica persoanei decedate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Dan Radu.
Pe mâna legiştilor
Femeia a intrat în atenţia specialiştilor. „A  fost internată într-o instituţie medicală de specilitate şi va fi supusă unei expertize medico-legale neuropsihiatrice, care va arăta dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Dan Radu.
Dacă aceasta va scăpa de rigorile legii pentru că nu a avut discernământ în momentul crimei, nu acelaşi lucru se poate spune despre pedeapsa morală.
Femeia va trebui să trăiască pentru tot restul vieţii cu conştiinţa încărcată că şi-a omorât propriul tată. Mariana BADEA

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co