Sport

Victorie la scor de neprezentare

breaza-cupaFC Râşnov – Tricolorul Breaza 0-3 (0-2)

Specialiştii Cupei României, aşa cum sunt alintaţi jucătorii formaţiei Tricolorul Breaza, nu au avut emoţii în a se impune în etapa a IV-a a competiţiei KO.
Nici nu era prea greu, în condiţiile în care au întâlnit o echipă (FC Râşnov) ce evoluează în prima ligă a fotbalului din judeţul Braşov.
La finele celor 90 de minute de joc, scorul a fost 3-0 pentru brezeni, primele două goluri fiind izbutite în primele 20 de minute de joc, autorii lor fiind Vasilescu (min.15) şi Marinescu (min.20).
Repriza secundă a fost mai echilibrată şi mult mai liniştită, asta pentru că trupa lui Florin Stăncioiu a redus turaţia motoarelor şi a făcut câteva schimbări pentru a le da posibilitatea unor jucători ce au evoluat mai puţin de la startul campionatului.
Cel de-al treilea gol a fost opera lui Vişan (min.69), care a expediat un şut destul de înşelător pentru portarul echipei gazdă, mingea poposind în plasa porţii.
Prin această victorie, Tricolorul Breaza se califică în faza următoare a întrecerii, ce se va desfăşura pe 9 septembrie şi este posibil ca adversară să-i fie o altă echipă prahoveană rămasă în cursă, Chimia Brazi.
Cei doi tehnicieni, Florin Stăncioiu şi Costin Plăvache, au utilizat următoarea garnitură: Sava – Samson, Petcu, Apostol, Raţă, Negotei (46, Stoica), Caţă, Marinescu, Liuba (69, Olteanu), Vişan şi Vasilescu (46, Cursaru).
Trebuie precizat că în acest joc nu au evoluat Ghidia – suspendat o etapă după jocul de la Bacău, Oghinciuc şi Vajda – menajaţi pentru meciul de campionat de sâmbăta trecută.Cristian SBARNEA

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co