Actualitate

LMV a invins la turneul de la Galati echipa din Piarta Neamt

După succesul cu Steaua București din prima zi a Cupei „Arcada”, turneu amical organizat de CS Arcada Galați, Tricolorul LMV Ploiești a bifat a doua victorie, după ce a învins astăzi și pe VCM LPS Piatra Neamț. Echipa ploieșteană a fost condusă de pe margine doar de Mădălin Marinescu, Sergiu Stancu fiind plecat chiar la Piatra Neamț pentru a participa la un curs de perfecționare al antrenorilor, organizat de Federația Română de Volei.

tricolorul-lmv
Spre deosebire de meciul de ieri, când s-au jucat trei seturi indiferent de scor, de data aceasta partida s-a derulat normal.

Tricolorul LMV a început în formula Jose Carrasco (coordonator), Florin Voinea, Tudorel Farcaș (extreme), Vladan Aleksic, Kostiantyn Riabukha (centri), Andrei Grigoraș (universal), Goran Skundric (libero). Au mai jucat Windson Ferreira (universal) și Hiroshi Centelles (extremă).

A fost un joc în care adversarii nu au pus mari probleme ploieștenilor, decât în setul al treilea. Tricolorul LMV s-a impus în primul set cu scorul de 25:18, după care în actul secund ecartul a fost și mai mare, scor 25:13.

Setul al treilea a fost ceva mai echilibrat, însă Tricolorul LMV l-a rezolvat pe final, câștigând cu scorul de 25:22.

Astfel, urmează duelul final de la turneu, mâine, de la ora 11:00, când va întâlni pe CS Arcada Galați.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co