Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Viceprimarul Ganea raspunde solicitarilor cetatenilor

Viceprimarul Municipiului Ploiești Cristian Ganea promite ploieștenilor că municipalitatea caută soluții pentru a rezolva problema pericolului pe care îl prezintă trecerea de pietoni de pe strada Democrației, în apropiere de Biserica Pantelimon.

Ganea a răspuns unei solicitări venite din partea unui cetățean, pe o pagină de socializare, în legătura cu pericolele la care sunt expuși pietonii care traversează strada Democrației, în zona Bisericii Pantelimon.

Un ploieștean i-a semnalat viceprimarului faptul că, în zona stației de tramvai, șoferii circulă cu viteză, iar pietonii trebuie sa înainteze pe propriul risc pe zebră, pentru că altminteri nu li se oferă prioritate de trecere.

“Pe strada Democrației, zona biserica Pantelimon (stația de tramvai ) PERICOL…se trece în viteză, nici vorbă de prioritate pietoni … mașinile opresc numai atunci când ești la jumătatea trecerii …semnul de avertizare pietoni nu se vede din cauza vegetației … vă rog să faceți ceva în acest sens …Vă mulțumesc. Ps. aștept răspuns”, este mesajul pe care ploieșteanul l-a adresat viceprimarului Ganea.

Edilul a răspuns solicitării și a recunoscut că zona respectivă este problematică, dând asigurări că municipalitatea va încerca să o rezolve.

“Mulțumesc frumos. Pe strada Democrației este o problemă pe care încercăm să o rezolvăm de mult timp, sper să reușim”, a scris Cristian Ganea.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co