Cultura

Vasile Ciutacu, la al treilea volum

evenimente-culturale-la-busScriitorul sinăian Vasile Ioan Ciutacu şi-a lansat, joia trecută, la Casa de Cultură din Buşteni, un nou volum de poezii – „Indulgenţe pentru un loc pe Corabia lui Noe”.

La eveniment au participat membrii Uniunii Scriitorilor, prieteni, profesori şi mulţi tineri. Poetul i-a impresionat pe critici cu versurile sale, iar publicul a primit, în afară de ultimul volum, şi autografe. „Ca scriitor, sunt un satiric şi nu mă pot exprima decât cu ochiul critic. Domnul Ciutacu m-a impresionat, pentru că poeziile sale m-au surprins într-un mod excepţional. Poezia dânsului m-a uluit prin clasicitate”, a precizat reprezentantul Uniunii Scriitorilor, Dinu Grigorescu.
Lansarea de carte a scriitorului Vasile Ciutacu este al doilea eveniment din 2010 organizat la Casa de Cultură Buşteni. „Am început anul cultural cu speranţa că lucrurile se vor desfăşura normal şi că vom reuşi să avem cel puţin acelaşi număr de evenimente ca şi în 2009. Ne bucurăm că Vasile Ciutacu şi-a lansat cartea la Casa de Cultură, iar dânsul este un poet care se caracterizează prin sensibilitate şi profunzime. Scrie poezii deosebite, iar lecturarea lor creează o stare de bine”, a declarat directorul Casei de Cultură, Constantin Spurcaciu. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co