Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Unui copil din Ploiesti i s-a furat iPhone-ul, hotii nu patesc nimic

Unui copil care se juca în parcul Mihai Eminescu din Ploiești i-a fost furat telefonul mobil marca Iphone, de către un grup de trei adolescenţi şi doi minori.

Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, pe strada Bobâlna din Ploieşti. Potrivit poliţiştilor, aceştia au observat o persoană de sex feminin însoțită de un minor, ce se aflat într-o vădită stare de agitație. Femeia le-a spus că fiului său i-a fost furat telefonul mobil, în timp ce se afla în parcul Mihai Eminescu, suspectele fiind trei tinere însoțite de doi copii minori.

Polițiștii locali au verificat zona şi au identificat grupul descris de persoanele vătămate la intersecția străzilor Bobâlna cu Veronica Micle. În urma legitimărilor, agenţii au identificat două tinere de 19 ani şi un adolescent în vârstă de 23 de ani. Una dintre fete şi-a recunoscut fapta.

Telefonul mobil a fost înmânat păgubitei, care a refuzat să depună plângere la Poliția Municipală pentru efectuarea de cercetări. În aceste condiţii, adolescentele hoaţe nu vor păţi nimic.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co