Sport

Unirea Câmpina e campioană

Unirea Câmpina a câştigat Liga A Prahova chiar cu două etape înainte de finalul campionatului şi se pregăteşte de barajul pentru Liga a III-a.

Cea mai importantă apariţie pe teren a Unirii Câmpina a fost penultimul meci disputat, când jucătorii şi suporterii s-au putut bucura împreună de performanţa obţinută.
Unirea a jucat pe teren propriu cu CS Păuleşti şi, după ce a deschis scorul în prima repriză, s-a impus la final cu terminat cu 2 la 0.
Totuşi, parcă de această dată nu a contat prea mult ce se petrece pe gazon. Emoţiile au venit la final, când jucătorilor şi întregului staff al echipei le-au fost înmânate medaliile şi tricouriile de campioni şi trofeul pentru câştigarea primului eşalon judeţean, din partea oficialilor Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova – preşedintele Silviu Crângaşu şi vicepreşedintele Teodor Negoiţă. Jucătorii au cântat şi au dansat de bucurie.
„Ştiam că o să se întâmple aşa ceva, dar nu la nivelul acesta…, să fie atâta lume care să se bucure şi să aplaude echipa cu aşa bucurie şi cu aşa ardoare. Am mai fost aruncat pe braţe…, experienţa asta am mai avut-o, dar ca acum, niciodată…
M-am simţit extraordinar de bine când copiii au venit, înseamnă că am făcut ceva bun pentru ei dacă eu au simţit să vină să mă ia şi să mă arunce în sus. E bine că nu m-au scăpat! Vă spun la modul cel mai serios că este un fenomen greu de realizat, chiar dacă la nivelul acesta… Aşa suntem noi oamenii, încercăm să facem de la mic, la mare… Această medalie, această diplomă şi această cupă o să le pun la loc de cinste, unde nimeni nu poate să le atingă şi vă spun că peste ani de zile vom fi acolo unde trebuie, la un nivel mult mai înalt”, a declarat preşedintele CS Unirea Câmpina, Mărgărit Ciubotaru.
Bucurie generală
„Este o încununare a eforturilor Consiliului Local, care a alocat fonduri pentru echipa Unirea, Primăria Câmpina s-a ocupat de organizarea activităţii, dar membrii fondatori ai clubului şi jucătorii sunt cei cărora trebuie să le mulţumim pentru jocul frumos, pentru performanţa lor de a fi campioni.
Sunt chiar bucuros că toţi cei din jurul meu, colegii mei, jucătorii şi toţi ceilalţi se bucură de o performanţă deosebită. Dacă aceasta s-a întâmplat, înseamnă că noi ne-am atins scopul de a oferi un spectacol frumos celor care au fost în tribună şi de a oferi o performanţă pentru viitor. Sper să avem echipă in divizia C”, a declarat Horia Tiseanu.
Unirea Câmpina luptă în continuare pentru că un vis nu se îndeplineşte niciodată fără efort, iar visul lor e promovarea în liga superioară. Pe 20 iunie, ea va susţine barajul pentru promovare în Liga a III-a, cel mai probabil la Snagov, împotriva echipei campioane a Bucureştiului. Diana ROMAN

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co