Editorial

Un sentiment din tribună

„Vorbeşte lumea, scrie în ziare / Cum se comportă lupii-n deplasare!”
Şi presa a tot scris, ani la rând, despre câte-n lună, în stele şi-n… benzinării, petrecute peste tot prin ţară, pe acolo pe unde galeria Petrolului nu a lăsat necinstite nici meciurile de fotbal, dar nici… tejghelele şi galantarele. Scandaluri, bătăi, violenţă, golănie, hoţie, infracţiune, sancţiune… Toate faptele şi toţi făptaşii, la grămadă sau, mai bine spus, în haită, au fost trecute şi trecuţi prin focul şi prin sabia scriiturii de gazetă, de oastea redacţională – mai ales centrală -, a „eroilor civilizatori”. Dacă s-a întâmplat, să se ştie!
Dar timpul s-a scurs, tur cu retur, şi, pe nesimţite şi necitite, lucrurile s-au schimbat. Cei aruncaţi la lada de gunoi a moralităţii au dat capacul la o parte şi, în Săptămâna Mare, au ieşit la lumină cu obrazul curat. Acum, „lupii galbeni” strâng bani pentru a duce cadouri copiilor sărmani aflaţi în grija statului.
Ce-o fi în plase? Important este că pun suflet!
Cât de mulţi copii vor fi bucuraţi?
Contează şi un zâmbet dacă vor aduce!
Şi dacă se întâmplă…, să se ştie! Înaintea Paştelui, cei arătaţi, odată, cu degetul în deplasare să fie aplaudaţi pentru ce fac la ei acasă: pe forumul de galerie, vei găsi ce… nu scrie-n ziare: un simplu apel la omenie. Adrian RADULESCU

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co