Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Scena Cerbului de Aur, la Petrolul

petrolulFC Petrolul Ploiești își așteaptă oaspeții și fanii la meciul de sâmbătă, pe scena Cerbului de Aur, transformată, acum, în tribună mobilă pe stadionul Ilie Oană. O parte din această scenă celebră a fost adusă de la Brașov și închiriată pentru 1.500 de euro la fiecare meci. Soluția a fost necesară având în vedere că singura tribună rămasă în picioare, după demolările din ultimul timp de la stadion, oferă doar 600 de locuri și cea mobilă vine cu peste 1.200 de locuri în completare.
Cât despre miza meciului cu FC Snagov, ce se va desfășura sâmbătă la Ploiești, de la ora 11.00, petroliștii își doresc un scor favorabil, care să le permită să-și apropie promovarea în liga superioară.
Biletele pentru acestă tribună mobilă  costă șapte lei, iar accesul spectatorilor se va face pe intrarea dinspre Strada Alexandru Vlahuță. Un tichet la Tribuna I costă zece lei, accesul urmând să se facă pe vechea intrare oficială. Biletele au fost puse în vânzare, de la începutul acestei săptămâni, la magazinul oficial al clubului, din incinta complexului comercial Winmarkt Omnia, acestea urmând să fie comercializate, în cazul în care nu se vor epuiza, și la stadion, în dimineața meciului. Tot sâmbătă vor fi inaugurate și lojele, unde un bilet va costa 50 de lei.Raluca EPARU

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co