Actualitate

Un parc din Ploiesti – focar de infectie pentru cei mici

Situaţia curăţeniei în oraşul nostru lasă de dorit, în condiţiile în care, din ce în ce mai des, descoperim în diverse zone ale oraşului mormane de gunoaie aruncate pe lângă ghenele de gunoi.

Responsabilitatea o poartă deopotrivă cetăţenii care preferă să arunce gunoiul pe jos, cerşetorii care răscolesc tomberoanele şi aruncă din ele tot ce le pică în mână şi, nu în ultimul rând, societatea Rosal, responsabilă cu activităţile de salubrizare în Ploieşti.

Cel mai recent exemplu în acest sens şi, poate, unul dintre cele mai grave, îl reprezintă focarul de infecţie existent într-un parc de joacă pentru copii amplasat în zona de vest a oraşului.

Este vorba despre parcul situat lângă Școala 29, din zona de vest. Un cititor a trimis mai multe fotografii în care se poate observa că parcul este plin de gunoaie, inclusiv în căsuțele din locul de joacă, iar mobilierul este deteriorat.

Inutil să mai spunem că acest lucru constituie un focar de ingecţie pentru copiii care doresc să se joace în acest spaţiu amenajat pentru ei.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co