Imobiliare Valea Prahovei
Social

Trei ani la Câmpina…

Directorul Poliţiei Locale Câmpina, Carmen Gheorghe, a depănat firul celor trei ani petrecuţi în această instituţie.

În anul 2010, Carmen Gheorghe a fost numită director al Poliţiei Locale Câmpina, în urma unui transfer de pe un post similar ocupat în Ploieşti. „Astăzi (9 februarie 2013 -n.r.), de fapt, se împlinesc trei ani de când eu am venit pentru prima dată în Câmpina şi pot spune că sunt trei ani cu foarte multe amintiri frumoase, plăcute, chiar dacă la început am venit într-o lume total necunoscută.
După trei ani pot să spun că am ajuns să cunosc aproape tot oraşul”, a declarat Carmen Gheorghe.
După trei ani de la sosirea în Câmpina, priveşte urbea ca pe o a doua casă, având numai cuvinte de laudă la adresa ei şi a locuitorilor. „Câmpina este un oraş mic, cochet, curat, cu o populaţie care ştie ce vrea de la viaţă.
Am remarcat, de la venirea mea aici, că cetăţenii câmpineni, în momentul în care sunt deranjaaţi de ceva, imediat sesizează. Spiritul civic este unul mult mai dezvoltat…”, a spus Carmen Gheorghe.

Secretul unui bun şef
Chiar dacă unii privesc o femeie cu statut de şefă oarecum neîncrezători, Carmen Gheorghe este una dintre reprezentantele sexului frumos care demonstrează că este stăpână pe ceea ce ştie şi ce face.
„Important este să ştii ce vrei, să ştii ce să le ceri oamenilor cu care lucrezi, şi asta cred că este valabil şi pentru o femeie şi pentru un bărbat. Important este ca tu să cunoşti domeniul de activitate, să ştii ce ceri subalternilor tăi. Mie una mi-ar fi jenă să ridic o problemă, să nu o stăpânesc, şi să fie un subaltern care să-mi dea o lecţie. Nu spun că nu aş învăţa, pentru că nu mi-e ruşine nici să învăţ de la unul mai tânăr şi nu mi-e ruşine nici să întreb pe unul mai tânăr sau mai în vârstă decât mine.
Important este ca lucrurile să le faci să îţi iasă bine, dar vorbind de profesie ar fi jenant ca un şef să nu-şi cunoască domeniul de activitate”, a explicat directorul Poliţiei Locale Câmpina, Carmen Gheorghe.
Dacă oraşul Câmpina a devenit pentru Carmen Gheorghe o a doua casă, oamenii cu care acesta lucrează zi de zi îi sunt foarte apropiaţi. Cu toate că la început situaţia era alta… „Ce am simţit eu acum trei ani pe vremea asta…
Erau puţin timoraţi, puţin speriaţi de sosirea mea, dar pe parcurs am început să ne cunoaştem mai bine şi eu cred că acum pot afirma cu tărie că acum suntem ca o familie”, a mărturisit Carmen Gheorghe. „Aflasem că este un zbir, conducând foarte mulţi bărbaţi la Ploieşti… Dar am fost plăcut surprinsă să constat că este o femeie extraordinară cu care ne înţelegem şi pe probleme de serviciu şi pe probleme personale”, a declarat agentul principal Manuela Văcaru, din cadrul Poliţiei Locale Câmpina.
„Lucrurile merg într-un ritm normal şi aşa cum trebuie, într-o instituţie în care şeful ierarhic nu este numai şef, este şi coleg şi prieten şi soră”, a spus agentul superior Cristina Radu, din cadrul Poliţiei Locale Câmpina.

Lacrimile amintirilor…
Chiar dacă este cunoscută ca o femeie de fier care se zbate pentru drepturile oamenilor şi pentru respectarea legii, Carmen Gheorghe este o femeie sensibilă. Aceasta îşi aminteşte cu lacrimi în ochi de primele momente în care a păşit în Poliţia Locală Câmpina şi cu toate că nu i-a fost uşor, a mers mai departe, ştiind că menirea sa este să îi ajute pe oameni. „La prima întâlnire le-am spus că sunt pentru prima dată în oraşul lor, nu-l cunosc, dar sunt o bună profesionistă. Le-am cerut să-mi dea trei luni la dispoziţie şi o să le dovedesc că o să cunosc foarte bine oraşul. Şi aşa s-a întâmplat… M-au ajutat foarte mult, pentru că a trebuit să cunosc foarte bine străzile, oamenii… Ce aş putea să fac decât să le mulţumesc că m-au primit în acest minunat oraş…, m-au primit cu braţele deschise, cu cuvinte frumoase… Sper ca în continuare Câmpina să fie un oraş liniştit, să nu avem evenimente, iar spiritul civic de care au dat dovadă să se manifeste în continuare. Să fie cât mai aproape de noi, să aibă încredere în noi”, a transmis Carmen Gheorghe. Elena TOMA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co