Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Transporta alcool ilegal

Şoferi, aveţi grijă! Agenții Serviciului de Poliție Rutieră nu vă controlează doar actele maşinii, ci pot fi atenţi şi la încărcătura pe care o transportați.

Acest lucru a fost uitat de către Adrian M. (38 ani), din comuna Ștefănești, județul Argeș, care, la începutul săptămânii trecute, a fost surprins pe Centura de Vest a Ploieştiului cu un transport ilegal de alcool.
Poliţiştii prahoveni l-au oprit pe bărbat în trafic, la un control de rutină, și în autoutilitara acestuia au găsit 2.500 de litri de alcool etilic rafinat de 91 de grade, fără acte de provenienţă. Alcoolul era transportat în două recipiente din plastic, a câte 1.000 de litri fiecare, şi în 25 de bidoane a câte 20 de litri fiecare, de la Rafinăria Arpechim din Piteşti. Şoferul a refuzat să spună unde trebuia să ajungă alcoolul,  dar poliţiştii de la Investigarea Fraudelor bănuiesc că ar putea fi vorba de un transport către o distilerie clandestină din judeţ.
“În cauză a fost întocmit dosar penal pe numele conducătorului auto, iar autoutilitara și încărcătura de alcool etilic au fost indisponibilizate, a declarat ag. principal Raluca Brezeanu”, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Prahova.
Din primele verificări făcute de polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Prahova, a reieșit faptul că prejudiciul produs prin evaziune fiscală depăşeşte 70.000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor prevăzute de Codul Fiscal, respectiv evaziune fiscală şi transportul de produse accizabile fără documente de provenienţă. Raluca EPARU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co